"Det regner igen, perfekt"

DRIP står for "Det Regner Igen, Perfekt". Du har nok bemærket det, det regner ofte her i Norden. I Danmark har vi faktisk 215 nedbørsdøgn om året. Derfor giver det mening med en kvalitetsparaply til de mange regnvejrsdage!

 • Automatisk

  Med automatisk åbne- og lukke funktion bliver det ikke nemmere at være på farten. Praktisk når man skal sætte sig ind i bilen eller kun har én hånd ledig. Tryk på knappen for at slå paraplyen ud, og tryk igen for at slå den sammen igen og pres herefter enderne sammen indtil det siger ‘klik’.

 • Genanvendt plastik

  Stoffet på DRIP produkterne er lavet med 100% rPET materiale (recycled polyethylene terephthalate) som f.eks. kommer fra genanvendte plastikflasker.

 • Hvorfor vi elsker kork!

  Kork kommer fra barken af ​​korkegetræer. Faktisk er korkegetræet det eneste træ, der ikke dør, når man fjerner barken. Korkegetræer kan blive omkring 160 år gamle og hvert 9. år kan man nænsomt 'høste' korkbarken. Når barken vokser tilbage over tid, trækker den enorme mængder CO2 ud af luften.

 • Invester i kvalitet

  Kvalitet betaler sig i det lange løb. Billige paraplyer går ofte nemt i stykker og bliver herefter efterladt i en skraldespand eller smidt i naturen. Det vil vi med vores bæredyglige kvalitetsparaplyer gerne sætte en stopper for!